Statisztika

A Makrodigit Statisztika szolgáltatás megmutatja, hogy Ön milyen módon használta a programot.

 

A Makrodigit Statisztika szolgáltatás egy weboldalon megmutatja, hogy Ön milyen módon használta a programot. 

Mire jó ez a szolgáltatás?

A Makrodigit Statisztika szolgáltatás egy weboldalon megmutatja, hogy Ön milyen módon használta a programot. A szolgáltatásba itt lehet belépni: statisztika.makrodigit.hu

Milyen bontásban kérhető le az adat?

A bejelentkezés után a képernyő bal oldalán két lehetőség közül választhatunk: Szoftverhasználati Időadatok és Szoftverhasználat gépenként.

Mit mutat meg a Szoftverhasználati Időadatok?

Ez a funkció megmutatja gépenként, vagy cégenként, hogy melyik nap hány órát dolgoztak a Makrodigit programmal. Ha a képernyő tetején több hónapot választunk ki, akkor ezeket a program egymás mellé teszi. Adott gép mellett plusz jelre kattintva a program megjeleníti a részleteket. Ha a képernyő tetején egy hónapot választunk ki, akkor naponként mutatja meg a felület a választott hónap óra adatait gépenként, hogyha részletezést kérünk, akkor gépenként és modulonként.

Mit mutat meg az Adatrögzítési adatok?

Ez a funkció megmutatja cégenként, hogy melyik nap melyik modulban hány tételt rögzítettek a Makrodigit programmal. Ha a képernyő tetején több hónapot választunk ki, akkor ezeket a program egymás mellé teszi. Adott cég mellett plusz jelre kattintva a program megjeleníti a modulokat. Ha a képernyő tetején egy hónapot választunk ki, akkor naponként mutatja meg a felület a választott hónap óra adatait cégenként, hogyha részletezést kérünk, akkor cégenként és modulonként.

A képernyő felső részén adott cégre, cégekre is szűrhető a kimutatás.

Ki láthatja az adatokat?

A megjelenített adatokat minden ügyfél csak saját magára nézve láthatja. Új jelszót is csak saját e-mail címére kérhet mindenki, elfelejtett jelszó esetén is csak a saját e-mail címre küldi ki a rendszer a jelszót.